Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

CSM Constanța – O echipă care refuză să renunțe

Echipa de volei feminin a CSM Constanța a realizat o performanță extraordinară, întorcând un rezultat de la 0-2 la seturi și câștigând în cele din urmă în fața echipei CSU Medicina Tg Mureș, într-un meci plin de intensitate și suspans. Această victorie, cu scorul de 3-2 (24-26, 15-25, 25-15, 28-26, 15-6), ne-a oferit o demonstrație memorabilă de curaj și determinare.

Revenire spectaculoasă în joc

În ciuda unui început timid și a pierderii primelor două seturi, echipa CSM Constanța nu și-a pierdut încrederea. Cu fiecare minge salvată și cu fiecare punct câștigat, fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began și-au întărit hotărârea de a nu se preda niciodată. Setul trei a fost primul semn al revenirii lor, câștigat cu autoritate la 15.

Lupta pentru fiecare punct

În setul patru, echipa adversă din Târgu Mureș părea că deține controlul jocului și avea posibilitatea de a încheia partida. Cu toate acestea, CSM Constanța nu s-a lăsat intimidată și a luptat cu o pasiune de neoprit. De la scorul de 18-24 în favoarea adversarilor, fetele au arătat o determinare incredibilă și au reușit să egaleze, ducând jocul într-un set decisiv prin victoria strălucitoare de 28-26. Blocajele impresionante ale echipei au fost factorul decisiv în pecetluirea soartei partidei și în obținerea victoriei mult dorite.

Un spirit de echipă învingător

Setul decisiv a fost o adevărată demonstrație de forță și încredere pentru CSM Constanța. Cu un scor categoric de 15-6, fetele au arătat o unitate de echipă impresionantă. Jucătoare precum Bianca Manolachi și Doina Cojocaru, care au contribuit cu puncte importante din blocaje. Cu o prestație excelentă, Loredana Hodorogea (16p), Doina Cojocaru (14p), Bianca Manolachi (13p), Marilena Puică (12p), Teodora Iancu (7p), Iulia Matanie (5p), Diana Milea (5p) și Denisa Dumitru (2p) au fost adevărate eroine.