Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

CSM Constanța domină podiumul la Etapa a 2-a a Campionatului Național de Atletism

Atleții de la CSM Constanța au demonstrat încă o dată că sunt printre cei mai buni din țară, obținând clasări de top la Etapa a 2-a a Campionatului Național de Atletism desfășurată în București. Performanțele lor de excepție și determinarea de a se impune au adus rezultate deosebite în competiție.

Locul 1 pentru Tănase Marian Valentin

Tănase Marian Valentin, un atlet talentat și dedicat, a obținut o performanță remarcabilă, ocupând locul 1 în proba de 100m cu un timp impresionant de 10.44s. Nu s-a oprit aici, ci a continuat să strălucească și în proba de 200m, obținând încă o medalie de aur pentru CSM Constanța.

Succes pentru Dospin Alexia și Ioana Manoliu

Dospin Alexia, o atletă plină de determinare și talent, a cucerit podiumul în proba de triplusalt, cu un salt de 13.25m. Ioana Manoliu, de asemenea, a strălucit în proba de săritură în lungime, ocupând primul loc și demonstrând calitatea și pregătirea de excepție.

Performanță notabilă pentru Ioana Colibășanu

Ioana Colibășanu a reușit să-și adjudece locul 2 în proba de triplusalt, evidențiindu-și abilitățile și dedicarea în competiție. Saltul ei de 13.11m a fost unul impresionant și i-a adus o medalie binemeritată.

Performanță de bronz pentru Radu Cristian Valentin

Radu Cristian Valentin a completat succesul echipei CSM Constanța, obținând locul 3 în proba de triplusalt. Angajamentul său și eforturile depuse au fost recunoscute, aducând o medalie de bronz în palmaresul său.

Următoarea provocare: Finala Campionatului Național

Pentru sportivii talentați de la CSM Constanța, următoarea provocare va fi Finala Campionatului Național de Seniori și Tineret, care va avea loc în perioada 8-9 iulie, la Craiova. Cu determinare și pasiune pentru atletism, ei sunt hotărâți să obțină rezultate remarcabile și să aducă mândrie pentru clubul și orașul lor.

Felicitări atleților de la CSM Constanța pentru performanțele deosebite obținute și pentru modul în care reprezintă cu succes clubul și orașul lor! Le urăm mult succes și realizări extraordinare în competițiile viitoare!