Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

CSM București se pregătește pentru revanșă: Esbjerg, adversara din sferturile Ligii Campionilor

CSM București se pregătește pentru un nou meci memorabil în Liga Campionilor la handbal feminin, în sferturile de finală împotriva celor de la Team Esbjerg din Danemarca.

CSM București se pregătește să lupte împotriva Team Esbjerg în sferturile Ligii Campionilor

Cu o experiență impresionantă și o echipă puternică formată din cele mai bune jucătoare internaționale, „tigroaicele” sunt gata să întâlnească „coșmarul” de anul trecut, echipa care a eliminat-o în sferturile de finală într-un meci dramatic cu scorul general de 53-52.

#LigaCampionilor #handbal #CSMBucuresti #Esbjerg #norwegianpower

Team Esbjerg este o echipă puternică, care a confirmat forma excelentă din acest an cu doar două înfrângeri în 20 de partide și este formată dintr-un mix de internaționale daneze și norvegiene. Nora Mork, Henny Reistad și Kristine Breistol sunt doar câteva dintre vedetele echipei care au reușit să ajungă în Final Four-ul Ligii Campionilor în ediția trecută. Cu toate acestea, CSM București a câștigat de cinci ori în cele zece meciuri directe cu danezele, arătând că au toate șansele să iasă învingătoare și de această dată.

Reprezentând România în Liga Campionilor, CSM București este una dintre cele mai de succes echipe din competiție, cu patru titluri câștigate și un loc de finalistă în ediția din 2017-2018. Lotul este unul excelent, alcătuit din jucătoare talentate și experimentate, pregătite de antrenorul Adrian Vasile.

CSM București a învins Esbjerg de cinci ori, dar pregătește-se să înfrunte o echipă puternică

Echipa a arătat o determinare puternică și un joc impresionant în competiția din acest sezon și este hotărâtă să câștige încă un titlu pentru România.

Astfel, meciul din sferturile Ligii Campionilor va fi unul foarte important pentru CSM București și pentru fanii handbalului din România, care îi susțin cu toată inima.

Cu o strategie bine pusă la punct și o echipă formată din jucătoare talentate și experimentate, sunt siguri că pot învinge adversarele din Danemarca și să ajungă în Final Four-ul Ligii Campionilor. Suntem cu toții mândri de determinarea și perseverența lor și le urăm mult succes în această competiție!

#CSMBucuresti #TeamEsbjerg #LigaCampionilor #handbalfeminin #sportromania