Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

CSM București – O Paradă a Victoriei pentru Un Sezon Perfect

Echipa de handbal feminin, CSM București, a încheiat sezonul 2022/2023 din „Liga Florilor” cu o performanță remarcabilă. Acest sezon a fost unul de neuitat pentru „Tigroaice”, care au cucerit Cupa României și au înregistrat 25 de victorii și o singură remiză în campionat.

În ultimul meci al sezonului, CSM București a avut parte de o provocare din partea Gloriei Buzău. Timp de 30 de minute, jucătoarele s-au luptat din greu, obținând un avans de doar două goluri la pauză, scorul fiind 12-10. Cu toate acestea, Gloria Buzău nu a reușit să țină ritmul, iar ecartul s-a mărit chiar și la 7 goluri. Meciul s-a încheiat cu scorul de 28-24, declanșând astfel o nouă horă a bucuriei pentru Neagu și echipa sa.

CSM București a demonstrat, încă o dată, că este o forță dominatoare în handbalul feminin românesc. Performanțele lor impresionante din acest sezon sunt rezultatul muncii asidue, determinării și spiritului de echipă.

Felicitări CSM București pentru un sezon memorabil! Această paradă a victoriei este doar începutul unei călătorii pline de succes și mai multe trofee în viitor. Continuați să inspirați și să dominați terenul de joc, reprezentând cu mândrie echipa voastră.