Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

CSM Arad și Ema Golopența strălucesc la Campionatul Național de Gimnastică al Junioarelor III și II

Sala Olimpia din Ploiești a fost mărturia performanțelor uluitoare ale celor mai mici gimnaste participante la Campionatul Național pe echipe și individual al Junioarelor III și II, Etapa I, Seria competițională A. Eforturile și talentul lor au stabilit ierarhiile într-un mod spectaculos.

Gloria echipei CSM Arad

La categoria Junioare III, Nivel 7, echipa CSM Arad, formată din Maya Elena Hreniuc, Isabela Maria Potrea, Natalia Ștefania Kapca, Evelin Andreea Gheorghe și Ema Golopența, a cucerit titlul național la echipe cu un punctaj impresionant de 199.400. CSȘ Bârlad, reprezentată de Alessia Maria Tănasă, Maria Ciortan, Ioana Șerban și Daria Gabriela Iancu, a ocupat locul al doilea cu 195.100 puncte, urmate de CS Dinamo (Renata Andreea Croitoru, Andreea Medeea Matei, Elena Mihaela Stroe) cu 191.475 puncte.

Ema Golopența, steaua în ascensiune

După victoria echipei CSM Arad, Ema Golopența a continuat să strălucească și la proba individuală. Aceasta a ocupat primul loc în competiție (etapa I) și a fost distinsă cu Premiul special pentru cea mai bună notă la exercițiul impus (13.850). Ema are dublă legitimare, reprezentând CSȘ 1 Timișoara la proba individuală și CSM Arad la proba pe echipe.

La individual, Ema Golopența s-a clasat pe primul loc cu un punctaj impresionant de 67.325. Natalia Ștefania Kapca (CSM Arad) a ocupat locul al doilea cu 66.850 puncte, iar Daria Gabriela Iancu (CSȘ Bârlad) a obținut locul al treilea cu 66.525 puncte.

Continuarea competiției

Competiția, organizată de Primăria Municipiului Ploiești, CSM Ploiești și Federația Română de Gimnastică, va continua și în zilele următoare. Mâine va avea loc concursul Junioarelor III, Nivel 5, și al Junioarelor II (Nivel 5 și Nivel 4). Ne așteptăm la spectacol și rezultate extraordinare din partea tuturor participanților.

Felicitări echipei CSM Arad și Emei Golopența pentru performanțele lor impresionante! Suntem mândri de voi și vă dorim mult succes în continuarea competiției. Continuați să ne inspirați și să demonstrați că prin pasiune și muncă asiduă, visurile devin realitate în lumea gimnasticii.