Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

CS Politehnica Iași continuă să domine Campionatul Național de Rugby 7s feminin

CS Politehnica Iași a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai bune echipe de rugby 7s feminin din România, dominând și a doua etapă a Campionatului Național. Competiția desfășurată în Cluj-Napoca a adunat cele mai bune echipe ale țării, care s-au luptat pentru a obține victoria în fața fanilor.

Echipa i-a dezamăgit pe suporterii rivali din Cluj, învingându-i cu un scor neașteptat de 53-0. De asemenea, CS Poli Iași a învins și celelalte echipe din competiție, câștigând toate meciurile din cadrul etapei.

În categoria junioarelor, CSS Barlad și RC Cristian au fost cele mai bune echipe ale etapei, iar CS Poli Iași a obținut un loc fruntaș în grupa A, după o victorie asupra CSR Sporting ASEM. În clasamentul general, echipa a rămas pe primul loc, confirmându-și dominația din sezonul trecut.

Această performanță nu vine de la sine, ci este rezultatul unui efort susținut, de ani de zile. Jucătoarele și antrenorii din cadrul CS Politehnica Iași se antrenează zilnic, depunând eforturi considerabile pentru a-și perfecționa jocul și pentru a-și depăși limitele.

Cu toate acestea, munca în echipă este cheia succesului în rugby, iar CS Poli Iași a reușit să-și unească forțele pentru a câștiga acest titlu național. Fiecare jucătoare își cunoaște rolul și își aduce aportul în cadrul echipei, iar acest lucru se reflectă în victoriile obținute.

Aceste rezultate bune sunt un exemplu inspirațional pentru tinerii care doresc să practice acest sport. Rugby-ul 7s este un sport care necesită nu doar abilități fizice și tehnice, ci și o disciplină și o dedicare deosebită. Echipa CS Politehnica Iași demonstrează că prin eforturi susținute și o muncă în echipă exemplară, oricine poate atinge performanțe deosebite.

Felicitări CS Politehnica Iași pentru aceste rezultate bune și succes în competițiile viitoare! Sunteți un exemplu demn de urmat pentru toți iubitorii de rugby și pentru toți cei care aspiră să atingă excelența în sport.

CS Politehnica Iași continuă să domine Campionatul Național de Rugby 7s feminin