Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

CS Medgidia: Sportivii secției de Kempo se pregătesc pentru Campionatele Internaționale

În stațiunea Venus, sportivii secției de Kempo se află în plin Stagiu Național de Pregătire Centralizată, alături de alți 500 de tineri din întreaga țară. Aceste zile sunt dedicate pregătirilor intense pentru Campionatele Internaționale. Efortul și concentrarea sunt cuvintele de ordine în această perioadă, iar sportivii sunt hotărâți să se ridice la cel mai înalt nivel.

Energia debordantă a copiilor motivați de sensei Ionel Crînguş

Antrenamentele încep la primele ore ale dimineții și continuă până seara, atât pe plajă, cât și în apă. Energia sportivilor este la cote maxime, iar determinarea lor este de neegalat. Sub îndrumarea experimentată a senseiului Ionel Crînguş, copiii sunt motivați să își depășească limitele și să-și dezvolte abilitățile la cel mai înalt nivel.

O nouă oportunitate

Fiecare zi este o oportunitate de a-și îmbunătăți tehnica, rezistența și concentrarea. Sportivii secției de Kempo înțeleg că pentru a reuși, este nevoie de efort susținut și pasiune neînfrântă. Acești tineri campioni se antrenează într-un spirit de camaraderie și își încurajează unii pe alții să dea tot ce au mai bun în fiecare exercițiu.

Creștere și dezvoltare

Stagiul Național de Pregătire Centralizată nu este doar o oportunitate de a se antrena intens, ci și un moment de creștere personală și dezvoltare a caracterului. Sportivii învață lecții valoroase despre disciplină, perseverență și respect. Aceste calități îi vor însoți pe toată durata carierei lor sportive și în viață.

Cu fiecare antrenament, sportivii secției de Kempo se apropie tot mai mult de obiectivul lor de a se remarca în cadrul Campionatelor Internaționale. Fiecare efort depus acum va fi răsplătit în viitorul competițional. Ne bucurăm să vedem cum acești tineri luptă pentru visurile lor și suntem mândri să fim martorii evoluției lor remarcabile.