Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

CS Dinamo București, lider în campionatele naționale de volei feminin la categoriile de juniori și speranțe

Clubul Sportiv Dinamo București își continuă parcursul glorios în competițiile de volei feminin la categoriile de vârstă junioare, cadeți, speranțe și minivolei! Echipa noastră a obținut un succes istoric în Campionatul Național de Elită la categoria junioare, câștigând seria B cu un scor impresionant de maximum de puncte, 30 din 30. Acest succes ne-a dus direct la turneul semifinal, care se va desfășura între 28 și 30 aprilie.

Dar nu numai echipa de junioare a înregistrat o performanță remarcabilă. Echipa noastră de cadeți a ocupat locul 1 în seria B și se va califica la turneul semi-final din perioada 31 martie – 2 aprilie, unde vom întâlni echipe redutabile precum CSS 5 București, CSM CSS Constanța și LPS Cluj. La categoria speranțe, Dinamo a încheiat pe primul loc în seria D, adunând 35 de puncte din 36 posibile. Această performanță ne-a asigurat calificarea la turneul semi-final, care se va desfășura între 7 și 9 aprilie.

Nu în ultimul rând, echipa noastră de minivolei a încheiat pe primul loc în seria D a Campionatului Național, obținând un scor perfect de 35 de puncte din 36 posibile. Această performanță ne-a asigurat calificarea la turneul semi-final din perioada 31 martie – 2 aprilie, unde vom juca împotriva unor adversari puternici precum CS Chitila, CSM Constanța și ACS Lifegames București.

Felicitări tuturor sportivilor noștri pentru performanțele lor impresionante! Aceste victorii dovedesc că munca, dedicarea și perseverența sunt calitățile esențiale ale unei echipe de succes. Suntem mândri să fim Dinamo și suntem nerăbdători să continuăm să demonstrăm că suntem un club de elită în lumea voleiului feminin. HAI DINAMO!

#voleifeminin #performanta #CS Dinamo București #campionatnational #semifinale #junioare #cadeți #speranțe #minivolei

CS Dinamo București, lider în campionatele naționale de volei feminin la categoriile de juniori și speranțe