Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Cristinel Romanescu dezvăluie detalii de la Campionatul Național Individual Seniori 2023

Într-un an plin de provocări, sportivii români de tenis de masă au reușit să ofere un spectacol de excepție la Campionatul Național Individual Seniori 2023. Cristinel Romanescu, președintele Federației Române de Tenis de Masă, a evidențiat nivelul ridicat al competiției și egalitatea valorilor dintre jucători, care a dus la meciuri foarte grele și a deschis ușa oricărui sportiv spre semifinale și finală.

#TenisDeMasă #CampionatNațional #SportRomânesc #FRMTM #CristinelRomanescu

Concluzii ale președintelui FRMTM

În cadrul interviului, Cristinel Romanescu a lăudat nu doar nivelul tehnic al jucătorilor, ci și implicarea și pregătirea antrenorilor și a cluburilor din întreaga țară. Aprecierea și încurajarea acestei discipline de către autorități și sponsori a fost, de asemenea, un factor important în dezvoltarea tenisului de masă la nivel național.

Tenisul de masă în România: Nivelul a fost ridicat

Federația Română de Tenis de Masă continuă să promoveze și să dezvolte acest sport în rândul publicului larg, prin organizarea de competiții de top, dar și prin implicarea în proiecte educaționale și sociale. Astfel, tenisul de masă devine tot mai accesibil și popular în rândul tinerilor, contribuind la formarea unui stil de viață sănătos și la dezvoltarea talentelor.

În concluzie, Campionatul Național Individual Seniori 2023 a demonstrat încă o dată că tenisul de masă este un sport de excepție, care reușește să adune laolaltă valorile și pasiunea pentru competiție a jucătorilor, antrenorilor, oficialilor și publicului larg.

#TenisDeMasa #CampionatNational #RomaniaSportiva #EgalitateDeValori #SpectacolSportiv #FRMTM #PromovareaSportului #TineriiNoștri #StilDeViațăSănătos #TalentRomanesc