Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

COSR anunță Adunarea Generală Ordinară din 2023: Priorități și planuri pentru viitorul sportului românesc

COSR anunță Adunarea Generală Ordinară din 2023

#COSR #AdunareaGeneralăOrdinară #SportulRomânesc #Planuri #Viitor
Link către comunicat Aici

Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român a anunțat cu entuziasm Adunarea Generală Ordinară din 2023. Evenimentul este unul important pentru toți membrii COSR, fiind programat să aibă loc la data de 27 aprilie, la Sala Amfiteatru din incinta Casei Olimpice din București.

Prioritățile COSR pentru dezvoltarea sportului românesc în 2023

Pe ordinea de zi se regăsesc subiecte importante legate de activitatea și finanțele Comitetului, precum raportul de activitate al Comitetului Executiv 2022, rapoarte financiare anuale 2022, raportul Comisiei de Cenzori 2022 și planul anual de activitate 2023. De asemenea, bugetul de venituri și cheltuieli 2023 va fi prezentat, împreună cu nominalizarea Auditorului Extern COSR 2023 și modificările organizatorice.

Importanța Adunării Generale Ordinare pentru viitorul COSR

Comitetul Olimpic și Sportiv Român își reafirmă angajamentul față de comunitatea sportivă, fiind pregătit să gestioneze eficient resursele și să ia măsurile necesare pentru dezvoltarea sportului românesc. Cu fiecare Adunare Generală Ordinară, COSR își consolidează poziția și își extinde impactul în rândul sportivilor, antrenorilor și suporterilor din întreaga țară.

COSR rămâne la dispoziția membrilor săi pentru orice întrebări sau sugestii, și îi încurajează pe toți cei pasionați de sport să participe la Adunarea Generală Ordinară din 27 aprilie și să aducă contribuția lor la dezvoltarea sportului românesc.

Adunarea Generală Ordinară COSR 2023