Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Constantin Lungu aduce medalia de bronz pentru România la Campionatul European de Lupte Greco-Romane U17

Constantin Lungu, membru al Lotului de Lupte Greco-Romane al României, a obținut o performanță de excepție la Campionatul European U17, câștigând medalia de bronz în categoria 65 kg. Demonstrând pricepere, abilitate și curaj, el a reușit să învingă adversari puternici și să urce pe podiumul de onoare.

Victorie în finala mică

În finala pentru medalia de bronz, Constantin Lungu s-a confruntat cu talentatul luptător din Suedia, Rubens Straakeved. Prin perseverență și determinare, el a reușit să câștige într-un meci strâns, cu scorul de 6-5, asigurându-și locul pe podium și aducând o nouă distincție României.

Recunoașterea meritată

Felicitări nu doar lui Constantin Lungu pentru efortul și angajamentul său, ci și antrenorilor Cătălin Matache și Victor Baciu, precum și întregului staff tehnic și susținătorilor care au contribuit la pregătirea și performanța sa remarcabilă. Președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, a fost cel care i-a înmânat medalia și i-a oferit sincere felicitări.

Mândrie națională

Eforturile și rezultatele obținute de Constantin Lungu sunt un motiv de mândrie pentru întreaga Românie. Acest succes reprezintă nu doar realizarea personală a unui luptător talentat, ci și o sursă de inspirație pentru toți tinerii sportivi care își urmează visurile.

O nouă șansă pentru glorie

Mâine, luptătorul Dragoș Draga (categorie 51 kg) va avea o nouă oportunitate de a aduce României o medalie europeană în recalificările Campionatului European.