Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Coman Ruan Ștefan – Un campion în devenire

La doar 9 ani, Coman Ruan Ștefan a reușit să lase o amprentă puternică în lumea tenisului. Tânărul sportiv, legitimat la CS Major București și avându-i ca antrenori pe Florin Dumitru și Aurel Neagu, a demonstrat un talent și o determinare remarcabile, ajungând în finală la toate cele 4 concursuri organizate de Federația Română de Tenis în luna aprilie 2023, câștigând chiar 3 dintre ele!

Performanțe remarcabile

La categoria sa de vârstă, 10 ani, Ruan a impresionat pe toată lumea. A câștigat Trofeul Tennis Revolution, Cupa TCH și Trofeul Imperial Ana Maria, demonstrând abilități remarcabile și o putere de concentrare impresionantă. În plus, a ajuns și în finala Trofeului TCB U10, Ediția 6, unde a oferit o performanță excepțională. În acest an, Coman Ruan Ștefan a obținut 5 victorii la turneele FRT la simplu și una la dublu.

Determinare și pasiune

Efortul și devotamentul pe care Coman Ruan Ștefan le-a investit în tenisul său sunt demne de admirație. A început să practice acest sport la frageda vârstă de 5 ani și, de atunci, a avut sprijinul necondiționat al părinților săi. Este remarcabil să vedem cum pasiunea pentru tenis a devenit o sursă de inspirație și pentru sora sa, Ana Raisa, care, la rândul ei, practică tenis de performanță și este legitimată la același club, CS Major București.

Inspirație pentru ceilalți

Coman Ruan Ștefan este un exemplu pentru toți cei care își doresc să-și urmeze visurile și să obțină succesul în sportul pe care îl iubesc. Prin perseverența sa și prin capacitatea de a se descurca în situații dificile, el demonstrează că vârsta nu este un obstacol atunci când pasiunea și dedicarea sunt puternice.

Urmează o carieră promițătoare

Cu siguranță, vom urmări cu interes parcursul lui Coman Ruan Ștefan și suntem convinși că viitorul îi rezervă multe realizări și succese. Felicitări pentru performanțele de până acum și îi dorim mult succes în continuare pe drumul său spre vârfurile tenisului!