Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Clubul Sportiv Școlar Târgoviște promovează performanța juvenilă

Clubul Sportiv Școlar Târgoviște demarează proiectul „Dâmbovița susține tinerii Campioni” în cadrul Programului sportiv de performanță finanțat de către #ConsiliulJudețeanDâmbovița. #performantajuvenila #sport #tineri #campioni

Scopul acestui proiect este susținerea ramurilor de sport de tradiție care au adus rezultate notabile județului și țării, precum și valorificarea aptitudinilor copiilor și juniorilor într-un sistem competițional organizat, care să asigure autodepășirea continuă, obținerea victoriei și realizarea de recorduri naționale și internaționale.

Performanța juvenilă, o prioritate pentru Clubul Sportiv Școlar Târgoviște

În perioada 28.03-31.07.2023, Clubul Sportiv Școlar Târgoviște va participa la fazele semifinale și finale ale competițiilor oficiale înscrise în calendarul federațiilor române pe ramură de sport, la disciplinele sportive atletism, lupte judo, baschet și volei, și își propune să îndeplinească obiectivele de performanță stabilite.

Campionii de mâine, formați de Clubul Sportiv Școlar Târgoviște

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, au avut loc primele activități din cadrul proiectului, cu participarea la competițiile oficiale stabilite în calendarul competițional și obținerea unor rezultate remarcabile.

La Atletism, Dinu Sara a obținut locul I și medalie de aur la proba de 200 m, la Etapa Finală a Campionatului Național Copii 1 și 2, care s-a desfășurat la București în perioada 01-02.04.2023.

La Judo, Bucur Patricia a obținut locul III la categ. 63 kg, la Campionatul Național de Juniori III – U16, în timp ce Mare Sonia a obținut locul I și Cârstina Irina locul II la Campionatul Național de Copii I, U14, care au avut loc la Sibiu în perioada 31.03-02.04.2023.

Rezultate remarcabile în sporturile de performanță juvenilă, obținute de Clubul Sportiv Școlar Târgoviște

La Lupte Libere, sportivii Clubului Sportiv Școlar Târgoviște au obținut rezultate notabile la Cupa României U15, care s-a desfășurat la Piatra-Neamț în perioada 29.03-02.04.2023. Maghiran Narcis a obținut locul I și medalie de aur la categ. 62 kg, Girescu Alexandra loc III și medalie de bronz la categ. 36 kg, iar Leancă Rebeca locul III și medalie de bronz la categ. 46 kg. Maghiran Narcis s-a calificat la Campionatul European și Campionatul Balcanic U15. La Campionatul Național pe echipe U15, echipa noastră a obținut locul I și medalie de aur, devenind Campioana Națională, în timp ce Maghiran Narcis a obținut loc I și medalie de aur la categ. 62 kg. Acești sportivi s-au remarcat prin performanțele lor și au adus Clubului Sportiv Școlar Târgoviște numeroase victorii și medalii la această competiție.

De asemenea, echipa U13M de baschet a câștigat toate cele trei meciuri la turneul din cadrul Campionatului Național de Juniori de la Sibiu, calificându-se la Turneul Semifinal, în timp ce echipa de cadete de volei a obținut calificarea la Turneul Final al Campionatului Național de Cadete, Grupa Elită, câștigând toate cele trei meciuri disputate la turneul de calificare de la Târgoviște.

Clubul Sportiv Școlar Târgoviște mulțumește #ConsiliuluiJudețeanDâmbovița pentru interesul și sprijinul acordat sportului de performanță juvenil, iar performanțele obținute de sportivii noștri ne încurajează să continuăm să ne dedicăm obiectivului nostru de a promova sportul și de a contribui la formarea unor campioni de mâine.

Clubul Sportiv Școlar Târgoviște promovează performanța juvenilă