Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Clubul Sportiv Școlar Lugoj domina Campionatul Național de Lupte Libere

Clubul Sportiv Școlar Lugoj a avut o performanță remarcabilă la Campionatul Național Școlar de Lupte Libere din Reșița, obținând două medalii de aur și una de argint.

#LupteLibere #CSSLugoj #CampionatNational #RezultateExceptionale #TineriSportivi

Sportivii tineri și talentați au demonstrat din nou că efortul și dedicarea pot aduce reușite remarcabile. Bernardo Szilagyi și Victor Iacob au obținut locul I la categoriile lor de greutate, iar Bogdan Szabo a obținut medalia de argint la categoria 51 kg. Totodată, Luca Marcu a obținut locul V în categoria 55 kg.

Este o performanță cu atât mai valoroasă cu cât sportivii noștri au concurat cu alți luptători talentați și dornici de succes din întreaga țară. Clubul Sportiv Școlar Lugoj a arătat încă o dată că este o forță în lumea sportului românesc, formând și dezvoltând tineri sportivi cu potențial.

Aceste rezultate deosebite sunt rezultatul muncii asidue și a antrenamentelor intense, dar și a suportului constant acordat de părinți și de antrenori. Ei merită toată admirația și recunoștința noastră pentru efortul depus și pentru că au reprezentat cu brio Lugojul și sportul românesc.

Aceste victorii sunt o sursă de inspirație pentru toți sportivii tineri care aspiră să ajungă la cel mai înalt nivel în cariera lor sportivă. Ele ne arată că nu există limite atunci când vine vorba de pasiunea pentru sport și de dorința de a deveni cel mai bun în ceea ce faci.

Felicitări, copii, sunteți o sursă de mândrie pentru Lugoj și pentru întregul nostru oraș!