Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Clubul Sportiv Municipal București se pregătește să facă valuri la Campionatul Național de Natație

Bazinul din incinta Complexului Sportiv de Natație Otopeni va fi gazda întrecerilor Campionatului Național de înot în bazin de 50 m pentru seniori, tineret și juniori, începând de mâine, 5 aprilie, timp de cinci zile. 🏆🏊‍♂️ #WeAreCSMB #GoTigers #CSMBNatatie #înot #campionatnațional

Cei mai buni înotători ai României se întrec la Otopeni

Clubul Sportiv Municipal București va fi reprezentat de 5 sportivi talentați: Andrei Anghel, Tobias Dumitrache, Petre-Cristian Culea, Vlad-Alexandru Pricop și David-Andrei Mihai, care sunt pregătiți să se lupte cu cei mai buni din țară și să demonstreze de ce sunt mândria noastră.

CSMB Natatie: Pregătiți să demonstreze talentul și performanța în fața publicului și a telespectatorilor

🐅 Echipa va fi pregătită de antrenorii Marius Grigore, Bogdan Stroe și Liviu Vlăsceanu, iar telespectatorii vor putea urmări ÎN DIRECT finalele de la TVR 1 în fiecare zi, începând cu ora 18:00. Iar pentru cei care nu pot fi prezenți la eveniment, competiția va fi transmisă integral pe site-ul oficial și pe pagina de Facebook a Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Hai să susținem și să ne încurajăm tinerii talentați să ajungă în vârful piramidei! 💪🔝 #WeAreCSMB #GoTigers #CSMBNatatie #înot #campionatnațional

CSMB Natatie va participa cu 5 sportivi talentați la Campionatul Național de înot în bazin de 50m pentru seniori, tineret și juniori, găzduit la Complexul Sportiv de Natație Otopeni.