Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Cinci sportivi români la competiția internațională de haltere Durres ALB 2023

Romania va fi reprezentată de cinci sportivi la Durres ALB 2023, cea mai importantă competiție internațională de haltere pentru juniori II. Narcis Papolti de la CSM Bistrița, Alexia Sipos de la CSM Onești, Maria Ghihanis de la CSM Onești, Estefania Dobre de la CSA Steaua București și Nicu Vilcu de la CSM Bistrița vor concura în cadrul competiției, care se va desfășura între 25 și 29 martie.

Acești sportivi au fost selectați pentru a reprezenta România în competiția de haltere, iar lista de start și programul competițional au fost deja publicate. Narcis Papolti va concura în categoria 49 kg, Alexia Sipos și Maria Ghihanis vor concura în categoria 55 kg, Estefania Dobre va concura în categoria 59 kg, iar Nicu Vilcu va concura în categoria 89 kg.

Antrenorii Ovidiu Fatu și Marin Zaldoi îi vor conduce pe sportivi în timpul competiției. În plus, România este pregătită să facă o impresie puternică în cadrul acestei competiții internaționale.

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre competiție și despre lista de start, puteți vizita site-ul oficial al competiției: https://iwf.sport/…/03/2023-IWF-WYC-DURRES-START-BOOK.pdf

Hai, România! Vă dorim mult succes la competiție!