Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Câștigătorii Campionatului Național Indoor de Arc Tradițional și Bowhunter Compound Unlimited

Câștigătorii Campionatului Național Indoor de Arc Tradițional și Bowhunter Compound Unlimited au fost desemnați

Cu o istorie impresionantă și o tradiție solidă, campionatul național de arc tradițional și bowhunter compound unlimited a reunit la București, în acest week-end, cei mai talentați și pasionați sportivi ai acestui sport. Competiția a fost organizată cu multă atenție la detalii, iar atmosfera a fost una plină de adrenalina și entuziasm.

#FRARc #CampionatNational #ArcTradițional #BowhunterCompoundUnlimited #SporturiDePrecizie

Șapte probe de calificare au stabilit, așadar, cei mai buni sportivi din cadrul competiției, aceștia fiind împărțiți în patru categorii de concurs: replica istorică, arc instinctiv, long-bow și arc modern, la care s-a adăugat proba bowhunter compound unlimited.

Finaliștii au luptat pentru victorie în sistemul „set” la competiția de precizie cu arcul

Finala a fost una plină de suspans, în care sportivii s-au luptat până la ultima săgeată pentru a-și adjudeca titlurile de campioni naționali. Mulți dintre aceștia au reușit să obțină locurile pe podium, dovedind încă o dată că șahul este un sport care necesită talent, antrenament și dedicare.

În ciuda unei competiții grele, sportivii au dat tot ce au avut mai bun în aceste patru zile și și-au demonstrat abilitățile de neegalat. Competiția a fost un succes deplin, demonstrând că sportul este mai mult decât o simplă activitate fizică, ci și o modalitate de a-ți îmbunătăți abilitățile mentale și de a-ți dezvolta caracterul.

Felicitări tuturor participanților și organizatorilor pentru acest eveniment impresionant și mulțumim tuturor partenerilor și sponsorilor care au făcut posibilă desfășurarea acestei competiții.