Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Cantonamentul de escaladă FRAE: o experiență intensă pentru sportivii lotului național

Federația Română de Alpinism și Escaladă (FRAE) organizează un weekend de pregătire pentru lotul național de escaladă, care a avut loc la Brașov.

#FRAE #escaladă #lotulnațional #cantonament #Brașov

Sportivii lotului național de escaladă se pregătesc intens pentru competiții viitoare

Sportivii pasionați și motivați au avut parte de trei zile intense de antrenament și simulare de concurs, iar evenimentul a fost un real succes.

FRAE are o tradiție de peste 70 de ani în dezvoltarea și promovarea alpinismului și escaladei în România, iar lotul național reprezintă țara în competițiile internaționale.

Acest weekend a fost un prilej de pregătire intensivă pentru sportivi, care și-au dorit să își îmbunătățească abilitățile înaintea competițiilor importante din acest sezon. Lotul național de escaladă este format din sportivi talentați și motivați, care sunt pregătiți să demonstreze că România este o țară puternică în această disciplină sportivă.

FRAE este implicată activ în organizarea competițiilor naționale și internaționale de alpinism și escaladă, precum și în promovarea acestor sporturi în rândul tinerilor. Lotul național este o sursă de inspirație pentru tinerii pasionați de alpinism și escaladă, care își doresc să ajungă la nivelul competițiilor internaționale.

Cantonamentul a fost organizat de Natural High Brașov, o echipă cu o vastă experiență în pregătirea sportivilor de performanță. Echipa este recunoscută pentru metodele inovative de antrenament și pentru abordarea individualizată a fiecărui sportiv.

Cantonamentul de la Brașov: o oportunitate de dezvoltare și îmbunătățire a abilităților de escaladă

Evenimentul a fost un real succes, iar sportivii au fost extrem de mulțumiți de pregătirea intensivă și de atmosfera pozitivă din cadrul lotului național. Aceștia și-au dorit să își depășească limitele și să devină mai buni, iar cantonamentul a fost un prilej perfect pentru a face acest lucru.

FRAE rămâne implicată în dezvoltarea alpinismului și escaladei în România și își propune să ofere sportivilor condiții optime de pregătire pentru a putea obține performanțe remarcabile în competițiile naționale și internaționale.

Felicitări lotului național de escaladă și echipei de antrenori pentru acest weekend de succes și pentru eforturile depuse în promovarea sportului în România!