Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Campioni la Turneul Internațional de Lupte Greco-Romane de la Soroca

La Turneul Internațional de lupte greco-romane de la Soroca, Vlad Mangri și Marian Tănase au strălucit și au ieșit învingători, devenind campioni ai competiției. De asemenea, Petrică Mihoc a avut o clasare remarcabilă, situându-se pe locul 5. Acești tineri luptători au obținut rezultate extraordinare într-un turneu în care au concurat 300 de participanți.

Performanțe excepționale

Efortul, determinarea și disciplina sportivilor noștri au fost recompensate cu succes. Performanțele lor remarcabile nu numai că le-au adus locuri pe podium, dar le-au cimentat și un loc special în inimile noastre. Prin perseverență și pasiune, au demonstrat că nu există limite atunci când vine vorba de atingerea excelenței.

Mândrie și admirație

Felicitări, Vlad Mangri, Marian Tănase și Petrică Mihoc, pentru rezultatele voastre excepționale! Suntem mândri de dedicația voastră și de modul în care ați reprezentat cu demnitate România pe scena internațională. Sunteți o sursă de inspirație pentru toți cei care visează să atingă înălțimi în lumea luptelor greco-romane.

O lecție de determinare

Succesul obținut de acești tineri luptători nu este doar rezultatul talentului lor natural, ci și al muncii grele și al perseverenței lor de a se îmbunătăți în fiecare zi. Fiecare antrenament, fiecare efort depus i-a adus mai aproape de victorie și i-a transformat în adevărați campioni.

Inspirație pentru generații viitoare

Performanțele lor remarcabile nu sunt doar o bucurie pentru noi, ci și o sursă de inspirație pentru generațiile viitoare de luptători. Tinerii sportivi se uită la voi și vă admiră, visează să urmeze pașii voștri și să ajungă la înălțimile pe care le-ați atins.

Continuarea drumului

Drumul vostru în lumea luptelor greco-romane nu se oprește aici. Ați dovedit că sunteți capabili de mari realizări și suntem convinși că veți continua să vă perfecționați abilitățile, să depășiți limitele și să vă atingeți obiectivele următoare.

Campioni pe Tatami

În atmosfera incendiară a Finalei Campionatului Național de judo tineret (U23), desfășurată la Drobeta-Turnu Severin, sportivii noștri au întruchipat spiritul luptătorilor adevărați și au obținut

Citește »