Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Campionatul National U15 de Polo se desfășoară la Bazinul Ghencea – Steaua!

Este un moment incitant pentru iubitorii polo-ului din Romania! Bazinul Ghencea-Steaua va fi gazda Turneului FINAL I din cadrul Campionatului National U15, evenimentul care va aduna cele mai bune echipe ale tarii in perioada 27-29 martie 2023.

#polo #nationalu15 #competitie #BazinulGhencea #Steaua

Cele mai talentate si pregatite echipe din tara se vor intalni pentru a-si demonstra abilitatile in sportul apei. Este o ocazie unica de a urmari partide de polo cu jucatori tineri, plini de ambitie si pasiune, care aspira sa ajunga cat mai sus in acest sport.

Pentru a oferi o experienta unica celor pasionati de polo, meciurile vor fi transmise in sistem livestreaming pe canalul de YouTube al FRPoloTV, astfel ca toti cei interesati vor putea urmari cu usurinta si din confortul propriei case aceasta competitie incitanta.

Istorica baza de la Ghencea-Steaua a gazduit numeroase competitii de top de-a lungul anilor, oferind locatia ideala pentru acest turneu. In plus, spectatorii vor avea parte de un program intens, plin de actiune, in care echipele se vor intrece pentru a castiga trofeul suprem.

Veniti si fiti martorii meciurilor intense si a spiritului de echipa si competitivitatii care definește acest sport minunat! Sustineti sportul romanesc si urmariti cele mai bune echipe de polo din tara in cadrul Turneului FINAL I din cadrul Campionatului National U15!

#polo #sportulapei #campionatnational #U15 #BazinulGhenceaSteaua #FRPoloTV #livestreaming #competitie #tineret #ambitie #pasune #istorie #spiritdeechipa #competitivitate