Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Campionatul Național de Înot 2023: Tineri campioni cuceresc valurile în bazinul Otopeni

Începând de azi și până duminică, 5-9 aprilie, se desfășoară Campionatul Național de înot în bazin de 50 m pentru seniori, tineret și juniori, ediția 2023, o adevărată sărbătoare a sportului și a pasiunii pentru înot. Organizat de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, evenimentul reunește cei mai talentați și ambițioși sportivi din întreaga țară.

Cu 530 de înotători înregistrați (234 la feminin și 296 la masculin), competiția promite să fie spectaculoasă și plină de momente emoționante. Bazinul din Complexul Sportiv de Natație Otopeni (strada Gării, Nr. 5-11, Otopeni) va fi scena pe care tinerii campioni își vor demonstra priceperea și măiestria în apă.

Astăzi încep și primele finale ale competiției, iar lista de start pentru sesiunea 2 poate fi consultată accesând link-ul de mai jos. Pentru a susține și admira performanțele acestor înotători minunați, nu uitați că TVR 1 va transmite ÎN DIRECT, în fiecare zi, finalele programate în sesiunea de seară, de la ora 18:00.

👉 https://frnpm.ro/noutati/campionatul-naional-de-not-n-bazin-de-50-m-pentru-seniori-tineret-i-juniori-lista-de-start-din-sesiunea-2-finale-05-04-23

Haideți să celebrăm împreună talentul și pasiunea pentru înot! 🌊🏆 #FRNPM #CampionatulNațional #Otopeni2023 #Campioni

Campionatul Național de Înot - O sărbătoare a sportului și talentului în bazin!