Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Campionatele Naționale de Seniori și Cupa României 2023 la Haltere: Sport fără dopaj și performanță în Sala Polivalentă CSN Bascov

În perioada 9-11 mai 2023, Sala Polivalentă a CSN Bascov va găzdui Campionatele Naționale de Seniori – Calificări și Cupa României 2023, eveniment organizat de Federația Română de Haltere (#FRHaltere).

La această competiție sportivă de mare anvergură s-au înscris nu mai puțin de 144 de sportivi, dintre care 60 de fete și 84 de băieți, reprezentând 22 de structuri sportive afiliate la FRHaltere. Competiția este susținută de Ministerul Sportului și Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

În contextul promovării unui sport curat și fără dopaj, temele evenimentului includ #FairPlay2023, #FairPlayCalendar, #SportWithoutDoping, #Excellence, #Integrity, #Friendship, #PlayTrueDay, #PlayTrueforPeace și #ILiftClean. Acestea subliniază importanța respectării regulilor sportive și a valorilor fundamentale ale competițiilor de performanță.

Cu sprijinul Federației Europene de Haltere (EWF), Federației Internaționale de Haltere (IWF) și agențiilor de control antidoping (WADA, ITA, ANAD), Campionatele Naționale de Seniori și Cupa României 2023 se vor desfășura în spiritul respectării normelor și principiilor fair-play.

Le urăm mult succes tuturor sportivilor și organizatorilor în cadrul acestei competiții, iar spectatorilor să se bucure de un eveniment plin de performanță și valori sportive autentice.