Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Campionatele Naționale de Șah ale Juniorilor: Tineri maeștri într-o competiție plină de pasiune, talent și creativitate

După o primă zi de încălzire, Campionatele Naționale de Șah ale Juniorilor au intrat în cea mai intensă etapă. Două runde programate în aceeași zi, care au testat nu doar abilitățile șahiștilor noștri, ci și energia și răbdarea lor! Peste 470 de juniori concurează în șapte categorii de vârstă la Eforie Nord, de la cei mai tineri de 5-6 ani, până la juniorii de până în 20 de ani.

Prezentator: GM Gergely Szabo Parteneri instituționali: Ministerul Sportului și Ministerul Educației Parteneri: Fundația Superbet, One United Properties și Sixt Group Romania

Chiar dacă suntem la malul mării, vremea nefavorabilă – vânt, ploaie și temperaturi scăzute – a ținut toți participanții concentrați exclusiv pe șah! Importanța rundei duble nu poate fi neglijată: o sincopă poate însemna două înfrângeri, în timp ce o zi inspirată poate aduce două victorii! Astfel, toți concurenții, împreună cu părinții și antrenorii lor, s-au implicat cu pasiune în rundele a doua și a treia.

În timp ce jucătorii erau preocupați să adune puncte, noi am colectat imagini cu moda de la Campionatele Naționale de Șah ale Juniorilor. Coafuri, accesorii și elemente vestimentare ne demonstrează diversitatea și creativitatea tinerilor șahiști. Îi provocăm să se îmbrace cât mai original, astfel încât să le putem surprinde stilurile în rezumatele noastre zilnice. Poate astfel, își vor uita pentru o clipă micile drame cauzate de o partidă nereușită și vor găsi încrederea de care au nevoie pentru a se afirma în competiție.

Campionatele Naționale de Șah ale Juniorilor continuă, iar noi vă așteptăm cu cele mai interesante imagini pe paginile de Facebook, Instagram și Youtube ale Federației Române de Șah! Și nu uitați deviza noastră: să fie șah!

Campionatele Naționale de Șah ale Juniorilor: Tineri maeștri într-o competiție plină de pasiune, talent și creativitate