Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Campionat Național Baschet, U14 masculin, ediția 2023

Este o mare realizare pentru tinerii jucători de baschet din România să ajungă în finala Campionatului Național U14 masculin. Este o dovadă a efortului, perseverenței și a dedicării în sport. Felicitări tuturor echipelor care au participat la acest eveniment deosebit de important!

În această competiție extraordinară, CSM Petrolul Ploiești a câștigat medalia de aur, demonstrând un joc excelent și o forță de caracter incredibilă. Bravo, băieți, sunteți adevărați campioni!

De asemenea, vreau să felicităm și echipele Dan Dacian București și U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, care au ajuns pe podium și care au demonstrat un nivel extraordinar de performanță.

Nu putem să nu menționăm și jucătorii care au fost desemnați în echipa ideală a Turneului Final. Horia Pasat, Darius Miron, Vlad Borcan, Răzvan Ioan Buzguta și David Iordăchescu au fost recunoscuți pentru abilitățile lor fantastice pe teren. Este o onoare să vă aveți printre campionii noștri, băieți!

În plus, sunt încântat să vă anunț că David Iordăchescu a fost desemnat cel mai de perspectivă jucător, iar Ciprian Coniac a primit premiul pentru cel mai bun pasator. De asemenea, Răzvan Ioan Buzguta a fost recunoscut ca cel mai bun recuperator, iar Mihai Popa a fost desemnat cel mai bun marcator. Ultimul dar nu cel din urmă, Vlad Borcan a primit titlul de MVP, recunoscându-i-se jocul excelent și contribuția sa la victoria echipei sale.

Felicitări tuturor sportivilor care au participat la acest turneu remarcabil! Sunteți o inspirație pentru toți cei care aspiră la performanță în sportul baschetului. Susținem continuarea efortului și a dedicării voastre și așteptăm cu nerăbdare să vă vedem la următoarea competiție!