Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Cadeții români se pregătesc să strălucească la Campionatul Mondial de Fitness

Cu suflete pline de curaj și determinare, cadeții lotului național al României și-au luat inima în dinți și au pornit într-o nouă aventură către Serbia, gazda Campionatului Mondial de Fitness Challenge pentru copii.

Sprijinindu-i pe micuții noștri campioni către marea performanță

Haideți să transmitem încurajări către micuții noștri sportivi români! Ei reprezintă țara noastră cu mândrie și determinare și sunt pregătiți să facă față oricăror provocări întâlnite pe drumul lor spre succes. Să îi susținem și să le dăm puterea de a străluci pe scena mondială!

Hai România

Cu steagul țării în mâini și inima plină de pasiune, cadeții români se pregătesc să înfrunte competiția la Campionatul Mondial de Fitness.

Inspirație pentru noi toți

Acești tineri campioni sunt exemple de inspirație pentru noi toți. Ne amintesc că vârsta nu este o limită și că puterea voinței și disciplina pot depăși orice obstacol. Cadeții noștri ne demonstrează că, indiferent de vârstă, putem atinge măreția prin pasiune, efort susținut și dorința de a ne autodepăși.

Urări de succes pentru micuții noștri sportivi

Vă dorim să aveți o performanță strălucitoare, să depășiți limitele proprii și să aduceți acasă medalii și amintiri de neuitat. Suntem mândri de voi și suntem alături de fiecare mișcare pe care o faceți.

Comunicat de presă CIO

Comitetul Internațional Olimpic recomandă interzicerea totală a tuturor sportivilor din Rusia și Belarus care susțin războiul rusesc dar recomandă Federațiilor Internaționale să permită întoarcerea în

Citește »