Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Bronz strălucitor! Tinerii sabreri români înving la Mondialele de la Plovdiv!

Casian, Vlad, Mihnea și Radu – eroii care au adus medalia de bronz în România!

Suntem mândri să anunțăm o realizare deosebită și plină de strălucire în lumea sportului românesc. Echipa noastră de tineri și talentați sabreri, formată din Casian Cîdu, Vlad Covaliu, Mihnea Enache și Radu Nițu, a adus onoare României, obținând medalia de bronz în concursul masculin pe echipe la sabie juniori de la Mondialele pentru Juniori și Cadeți de la Plovdiv!

O nouă generație de campioni: tinerii sabreri români care ne fac mândri!

Acest triumf, rezultatul muncii asidue și al spiritului de echipă, demonstrează încă o dată că România se poate număra printre puterile lumii în sportul de performanță. Victoria împotriva Uzbekistanului, cu un scor impresionant de 45-30, subliniază determinarea și abilitățile extraordinare ale acestor tineri sportivi.

Antrenorii dedicați: pilonii ascunși ai succesului pe plan internațional!

Nu putem să nu felicităm și antrenorii dedicati, care au contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea și evoluția acestor mici campioni. Datorită eforturilor și pasiunii lor, România își marchează prezența pe scena internațională a scrimii.

Într-un mod laudativ, sărbătorim această reușită extraordinară și îi felicităm pe tinerii noștri sabreri pentru medalia câștigată la Plovdiv. Le dorim mult succes și în competițiile viitoare și să ne aducă încă multe motive de bucurie și mândrie națională! Bravo, campionilor!

Etichete: sabreri români, medalie de bronz, Mondialele pentru Juniori și Cadeți, Plovdiv, scrimă, echipa masculină, sport românesc