Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Bogdan Vasiliu și ascensiunea Rapidului spre vârful handbalului european 🌟🏆

Președintele clubului CS Rapid București, Bogdan Vasiliu, a împărtășit într-un interviu la Digi Sport despre succesele echipei, meciurile cu Vipers, speranța de a ajunge în Final4-ul Ligii Campionilor și despre evoluția Academiei Rapid București. #RapidBucuresti #HandbalEuropean #Ambitie #BogdanVasiliu #AcademiaRapid #Vipers

Ascensiunea spre vârful handbalului european

✨ O călătorie spre succesul european Bogdan Vasiliu a povestit cu mândrie despre începuturile umile ale Rapidului și viziunea sa de a cuceri handbalul românesc și european. A mărturisit că speră să repete istoria și să se bucure de un triumf în Final4-ul Ligii Campionilor.

Vipers: o provocare de înfruntat în drumul spre Final4

🔥 Provocarea cu Vipers Vasiliu și-a exprimat încrederea în capacitatea echipei de a învinge Vipers, dubla câștigătoare a Ligii Campionilor, și a subliniat importanța primului meci acasă și al celui din Norvegia.

Academia Rapid București: investiții în viitor și dezvoltarea talentelor

🏟️ Investiții pentru viitor Bogdan Vasiliu a dezvăluit planurile de construcție a unei săli polivalente în baza Pro Rapid, oferind astfel oportunități de dezvoltare pentru echipa mare și pentru juniori.

🤾‍♀️ Academia Rapid în creștere Vasiliu a discutat despre dezvoltarea Academiei Rapid și cum, de la 20 de junioare, numărul a crescut la 400. A subliniat că succesul în handbal nu vine peste noapte, iar cluburile românești încep să producă jucătoare talentate.

📣 Galeria Rapid și evenimentele recente Președintele CS Rapid București a vorbit despre suporterii echipei, lăudând comportamentul lor exemplar, în afară de incidentul cu CSM. El a recunoscut, de asemenea, că declarațiile unor jucători și antrenori au contribuit la tensiunile dintre cele două echipe.

Etichete: Rapid București, Handbal, Liga Campionilor, Bogdan Vasiliu, Vipers, Academia Rapid