Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Biletele pentru returul cu Team Esbjerg din EHF Champions League sunt disponibile acum!

Salut!

Este o veste minunată pentru toți fanii echipei de handbal CSMB! Biletele pentru meciul cu Team Esbjerg din cadrul returului EHF Champions League sunt disponibile acum. Aceasta este cea mai importantă confruntare din acest sezon și un weekend special, în care putem sărbători calificarea în Final4-ul Ligii Campionilor și 7 ani de la câștigarea trofeului suprem! Este momentul să ne pregătim pentru o experiență de neuitat în Sala Polivalentă și să oferim susținerea noastră echipelor noastre.

Nu trebuie să ratezi acest eveniment extraordinar, așa că iată câțiva pași importanți pe care trebuie să-i urmezi pentru a te asigura că faci parte din această experiență specială:

  1. Setează data de 7 mai, ora 17:00 în calendarul tău pentru a te asigura că nu ratezi niciun moment important al meciului.
  2. Alege-ți locul potrivit pentru tine și pentru prietenii tăi de aici 👉🏻 . Asigură-te că alegi locurile preferate pentru a beneficia de o vizibilitate perfectă asupra meciului.
  3. Grăbește-te și achiziționează biletele cât mai repede posibil. Cu cât te grăbești, cu atât ai mai multe șanse să obții biletele la prețuri bune.

În cazul în care ai parcurs toți acești pași, felicitări! Ești gata să te bucuri de o atmosferă incendiară în tribunele Sălii Polivalente, unde vom fi cu toții împreună pentru a susține echipa noastră și pentru a ne asigura că ajungem la Final4-ul Ligii Campionilor. Vino și adu-ți prietenii și familia pentru a trăi împreună această experiență specială.

Hai să ne facem simțită prezența și să le arătăm celorlalte echipe ce înseamnă să fii un adevărat fan al CSMB. Alătură-te nouă și ajută-ne să devenim campioni!

#WeAreCSMB #GoTigers #CSMBHandball #ehfcl #RoadtoFinal4 #BileteTeamEsbjergQF