Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Baschetul românesc face istorie la Jocurile Mondiale Universitare de Vară!

Baschetul romanesc face istorie la Jocurile Mondiale Universitare de Vară de la Chengdu! Nationala masculina si cea feminina vor fi prezente la aceasta competitie importanta, ceea ce reprezinta o realizare remarcabila pentru sportul romanesc. #baschet #universiada #Chengdu2023 #sportulstudentesc #Romania

Baschetul masculin și feminin reprezintă România la Universiada de Vară de la Chengdu

Antrenorii Dan Ioan si Dan Calancea au pregatit echipele cu mare grija si determinare, astfel incat sa ofere cele mai bune performante la acest eveniment deosebit. Nationala masculina va evolua in grupa B, alaturi de Argentina, Croatiei si Mongoliei, iar nationala feminina va juca in grupa C, alaturi de Finlanda si SUA.

Aceasta este o oportunitate fantastica pentru tinerii jucatori romani sa isi demonstreze talentul si sa castige experienta deosebita la nivel international. Acesta este un pas important pentru dezvoltarea baschetului romanesc si pentru consolidarea pozitiei sale pe scena sportiva globala.

Este o realizare remarcabila pentru Romania sa fie prezenta la ambele turnee de baschet si este cu siguranta un motiv de mandrie pentru intreaga natiune. Suntem cu totii nerabdatori sa ii vedem pe jucatorii nostri luptandu-se pentru victorie si sa ne reprezinte cu cinste la Jocurile Mondiale Universitare de Vară de la Chengdu.

Hai Romania! 🇷🇴🏀 #baschetromania #universiadadevara #Chengdu2023 #sportulromânesc #viitorulbaschetului