Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Baschet: România 3×3 în drum spre succes la Jocurile Europene

Echipa feminină a României ne-a făcut mândri în competiția de baschet 3×3 de la Jocurile Europene. Prin jocul lor dedicat și determinat, aceste fete talentate s-au calificat în sferturile de finală de pe primul loc în Grupa B. Au obținut 3 victorii din 3 meciuri, demonstrând că sunt cu adevărat în formă maximă.

Victoria împotriva Greciei, un pas spre medalii

În meciul de astăzi, România a învins Grecia cu scorul de 15-12. Echipa noastră a arătat o performanță remarcabilă pe teren, iar conducerea jocului a fost asigurată de talentata Sonia Kim. Alături de ea, Anamaria Vîrjoghe, Teodora Manea și Alina Podar au luptat din greu pentru succesul echipei. Această victorie importantă ne apropie de zona medaliilor.

Momentul decisiv

Sferturile de finală vor fi momentul decisiv pentru echipa noastră. Ne așteaptă o confruntare importantă împotriva Israelului, iar fiecare jucătoare știe că totul se decide acum. Cu determinare și spirit de echipă, suntem pregătiți să înfruntăm orice provocare și să dăm totul pe teren pentru a ne apropia de visul nostru de a obține o medalie.

Unitate și susținere pentru Team Romania

În timp ce echipa noastră continuă să-și demonstreze abilitățile și talentele, noi, ca națiune, suntem alături de ele. Să trimitem mesaje de susținere și încurajare, să le arătăm că suntem alături de fiecare pas pe care îl fac. Prin unitatea noastră și sprijinul constant, putem contribui la succesul lor și să fim parte din povestea lor extraordinară.