Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Atletele de la CSO Voluntari sunt campioane naționale în ștafeta de 4×100 metri

Efortul și determinarea sportivelor de la CSO Voluntari au fost răsplătite într-un mod extraordinar la Campionatul Național U18, etapa finală. Fetele s-au clasat pe locul doi într-o competiție acerbă, în proba de ștafetă de 4×100 de metri.

Strălucind pe podium

Printre cele 14 echipe participante la nivel național, atletele de la CSO Voluntari, antrenate cu pasiune de Calfa Vlad, s-au evidențiat și au adus onoare clubului lor. Performanța lor excepțională în prima zi de concurs le-a adus titlul de vicecampioane naționale.

O echipă puternică

Echipa a fost alcătuită din atlete deosebite, care au dat totul într-o demonstrație de viteză și coordonare remarcabilă. Maria Pandele, Denisa Gabriela Voinea, Iulia Maria Melinte și Cristina Ștefania Spînu au format un ansamblu unit și puternic, reușind să impună respect în fața competitoarelor.

Felicitări tuturor sportivelor implicate în această performanță extraordinară! Efortul vostru, determinarea și dedicarea față de sport merită toate laudele. Sunteți o sursă de inspirație pentru toți cei din jur și un exemplu de perseverență și talent.