Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Asley Gonzalez: O poveste de curaj și perseverență la Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023

Asley Gonzalez, talentatul judoka înrolat la CSM Focșani 2007, va intra în arenă sâmbătă, 1 iulie, la Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023, desfășurate în Polonia între 21 iunie și 2 iulie. Această competiție de judo, cu statutul de Campionat European de Judo pe Echipe mixte, este un moment de mândrie pentru România, care are nu mai puțin de 9 sportivi prezenți în Polonia. Asley Gonzalez va lupta în categoria +90 kg, fiind specializat în categoria -100 kg la competițiile individuale.

România, în căutarea gloriei sportive la Jocurile Europene

Competiția de judo la Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023 reunește 213 de sportivi din 22 de țări, dornici să-și demonstreze abilitățile și determinarea. Acest eveniment sportiv prestigios, la a treia ediție, atrage în Polonia peste 7000 de sportivi din 48 de țări. Delegația Olimpică a României are cu mândrie cea mai numeroasă prezență din istoria sa la Jocurile Europene, cu 150 de sportivi reprezentând țara în 18 discipline de concurs.

Un exemplu de curaj și perseverență

Asley Gonzalez este un exemplu strălucitor de curaj și perseverență, pregătit să se măsoare cu cei mai puternici adversari în această competiție de prestigiu. Cu sprijinul nostru necondiționat și cu încrederea în propriile abilități, el va păși în arenă cu hotărârea de a atinge noi culmi și de a face România mândră.

Cu emoție și entuziasm, așteptăm momentul în care Asley va reprezenta cu demnitate țara noastră în lupta sa pentru succes la Jocurile Europene. Îi transmitem urările noastre sincere de noroc, înțelegând că a depus eforturi susținute și a investit multă pasiune în pregătirea pentru această competiție. Fiecare mișcare, fiecare tehnică și fiecare secundă petrecută pe tatami vor reflecta dedicarea și talentul său de excepție.