Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Anunț: Rapid se pregătește pentru un meci istoric în sferturile Cupei României!

Anunț: Rapid se pregătește pentru un meci istoric în sferturile Cupei României!

Echipa noastră de fotbal feminin a făcut un pas important în drumul spre glorie, reușind să se califice în sferturile Cupei României, la doar un sezon de la debutul în Liga 3. Performanța obținută este cu atât mai notabilă, cu cât a fost obținută într-un sezon dificil și plin de provocări.

Fetele noastre au dovedit că nu există limite pentru pasiunea și dăruirea cu care abordează acest sport și că munca și dedicarea lor sunt cu adevărat remarcabile. Așadar, pentru un loc în semifinalele competiției, ele vor da piept cu FK Csikszereda, una dintre echipele puternice din prima ligă.

Să ne pregătim pentru o seară de fotbal palpitant, pe 14 aprilie, când Rapid va fi gazda meciului. Este momentul să ne arătăm susținerea față de fetele noastre și să ne bucurăm de un joc care poate fi istoric. Echipa noastră se va bate cu multă dăruire și curaj, inspirată de valorile care ne definesc ca suporteri ai Rapidului.

Astfel, avem șansa să fim martorii unui moment memorabil, un moment care ne poate aduce mândrie și satisfacție ca fani ai Rapidului. Hai să fim alături de echipa noastră și să le arătăm că suntem mândri de ele și că le susținem în această călătorie plină de provocări. Forza Rapid!