Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Anunț: La Grand Hotel Bucharest începe o nouă etapă în dezvoltarea baschetului din România!

Anunț: La Grand Hotel Bucharest începe o nouă etapă în dezvoltarea baschetului din România!

Astăzi a început o sesiune de lucru importantă pentru viitorul baschetului din țara noastră. FIBA PLUS Performance a adus împreună factorii decizionali din Federația Română de Baschet și o delegație formată din reprezentanți FIBA și FIBA Europe, pentru a discuta și a găsi soluții pentru a dezvolta acest sport în România.

Evenimentul se desfășoară la Grand Hotel Bucharest și este o oportunitate unică pentru dezvoltarea baschetului din țara noastră. În cadrul sesiunilor de lucru, participanții vor avea ocazia să împărtășească idei și experiențe, să discute despre provocările cu care se confruntă și să identifice cele mai bune strategii pentru a asigura creșterea și dezvoltarea baschetului la nivel național.

Această inițiativă este una care poate avea un impact semnificativ asupra sportului din România și poate contribui la creșterea nivelului de performanță al echipelor noastre de baschet. În plus, poate reprezenta o oportunitate de a identifica noi talente și de a crește numărul de jucători și fani ai acestui sport.

Suntem mândri că Grand Hotel Bucharest găzduiește acest eveniment important și suntem recunoscători pentru toți cei implicați în organizarea acestuia. Este un moment special pentru baschetul din România și suntem convinși că această inițiativă va duce la rezultate semnificative pentru dezvoltarea acestui sport minunat. Hai să fim mândri și să susținem acest proiect care poate aduce o schimbare pozitivă pentru baschetul din țara noastră!