Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Ana Andreea Beatrice face istorie pentru luptele feminine românești, câștigând al doilea titlu consecutiv la Campionatul European Seniori 2023!

Ana Andreea Beatrice a reușit să scrie o nouă pagină de istorie pentru luptele feminine românești, câștigând al doilea titlu continental consecutiv la Campionatul European Seniori 2023! Când s-a cântat imnul României în Arena de la Zagreb, am fost cu toții mândri de realizarea acestei luptătoare.

Ana Andreea Beatrice face istorie pentru luptele feminine românești, câștigând al doilea titlu consecutiv

Eforturile și dedicarea depuse de Andreea, antrenorii ei, staff-ul medical și toți cei care au contribuit la pregătirea și parcursul ei sunt cu adevărat impresionante. Această medalie de aur nu este doar o performanță individuală pentru Andreea, ci reprezintă și o realizare națională pentru România.

O realizare națională deosebită pentru România și un exemplu inspirațional pentru tinerii sportivi

Cu lacrimi de fericire în ochi și certitudinea unui viitor strălucit deja confirmat, Andreea a demonstrat încă o dată că nu există limite atunci când vine vorba de atingerea obiectivelor. Performanțele sportive nu sunt doar o sursă de mândrie pentru sportivi și antrenorii lor, ci și pentru întreaga națiune și pentru comunitatea lor.

Eforturile și dedicarea depuse de Ana Andreea Beatrice și antrenorii ei au dus la această performanță remarcabilă

Felicitări, Andreea, pentru această performanță remarcabilă! Ne-ai făcut să fim mândri de tine și de luptele feminine românești. Felicitări și antrenorilor Nikolai Stoyanov, Adina Popescu, Marin Filip, antrenorului descoperitor Oancea Marian și tuturor celor care au contribuit la pregătirea și parcursul ei! Suntem cu toții inspirați și motivați de astfel de performanțe sportive, care ne arată că visurile pot deveni realitate prin efort, perseverență și sacrificiu.

Ana Andreea Beatrice a câștigat medalia de aur în finala mare a categoriei 55 kg la Campionatul European Seniori 2023, devenind dublă campioană europeană la seniori. Performanța ei este o realizare națională deosebită pentru România și un exemplu inspirațional pentru toți cei care își urmează visurile.