Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Adi Răspopa, omagiat prin desemnarea sa ca cetățean de onoare al Oneștiului

Adrian Răspopa a fost un adevărat pionier al motorsportului românesc, dedicându-și întreaga carieră dezvoltării acestui sport și promovării zonei Moldovei pe plan național. Și-a început cariera în raliuri în anii ’90 și a devenit un nume respectat în lumea automobilistică, câștigând numeroase titluri și trofee în cadrul competițiilor naționale și internaționale.

Onești îl omagiază pe Adi Răspopa, desemnându-l cetățean de onoare, în semn de apreciere pentru promovarea motorsportului și a zonei, iar echipa sa continuă visul său.

Adrian Răspopa a fost nu doar un excelent sportiv, ci și un organizator talentat. A fondat Raliul Moldovei, unul dintre cele mai importante evenimente din lumea raliurilor din România, care a devenit o tradiție în zonă și care a atras mulți iubitori ai sporturilor cu motor.

După moartea sa prematură, Adrian Răspopa a fost desemnat Cetățean de Onoare al Municipiului Onești, ca semn de apreciere pentru contribuția sa la dezvoltarea motorsportului românesc și promovarea zonei Moldovei. În timpul ceremoniei de decorare, membrii familiei, autorități locale și colegii din federație au avut ocazia să retrăiască momentele frumoase create de Adi, omul care a făcut totul pentru a promova sportul și pentru a ajuta tinerii talentați să se dezvolte în acest domeniu.

Omagierea lui Adi Răspopa, Continuarea proiectelor sale prin TEAM ADI RĂSPOPA

Echipa extraordinară TEAM ADI RĂSPOPA continuă visul lui Adi, aducând la viață toate proiectele sale și continuând să organizeze evenimente motorsportive de top. Aceștia sunt dedicați continuării moștenirii lui Adrian Răspopa și inspiră oamenii să practice sporturile cu motor și să își urmeze pasiunile.

Prin munca sa, Adrian Răspopa a lăsat o amprentă imensă în lumea raliurilor și a motorsportului românesc. Încă de la începuturile sale în acest domeniu, a fost un lider și un model pentru mulți tineri talentați care își doreau să urmeze în pașii săi. În continuare, visul său este dus mai departe de către echipa TEAM ADI RĂSPOPA, care se străduiește să aducă la viață toate proiectele sale și să îi continue moștenirea într-un mod demn de admirație.

Adrian Răspopa a fost un campion, un organizator talentat și un lider admirabil. Cetățenia de Onoare este un mod de a-i aduce un omagiu pentru contribuția sa la dezvoltarea sportului și a zonei Moldovei, și de a-i onora amintirea într-un mod demn de respect.