Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

🏉💫 Pasiune, talent și o nouă stea în ascensiune în rugby-ul românesc: Miruna Neagu – o forță a naturii și o sursă de inspirație pentru viitoarele generații! 💫🏉

🏉💫 Pasiune, talent și o nouă stea în ascensiune în rugby-ul românesc: Miruna Neagu – o forță a naturii și o sursă de inspirație pentru viitoarele generații! 💫🏉

E moștenirea de familie și talentul innascut ce o poartă spre culmile rugby-ului național: Miruna Neagu, o tânără jucătoare de 14 ani, continuă tradiția rugby-ului în familia sa, fiind sora mai mică a lui Robert (CSA Steaua), Florin (CS Politehnica Iași) și Ovidiu (CS Dinamo). Aceasta demonstrează că, într-adevăr, pasiunea și ambiția sunt cheia succesului.

Miruna și-a făcut debutul alături de CSȘ Liceul Pedagogic “Ioan Popescu” Bârlad (Rugby Barlad) la prima etapă a Campionatului Național de Rugby 7s și a uimit pe toată lumea cu determinarea și talentul său. La prima lor participare în competiție, echipa a ocupat locul 2 din 9 echipe, iar Miruna a câștigat inimile tuturor celor prezenți și nu numai.

Cu toată modestia și umilința ce o caracterizează, tânăra jucătoare ne mărturisește: “Sper ca pe viitor să ajung o jucătoare valoroasă de rugby și să pot reprezenta România.” Fără îndoială, Miruna este deja pe drumul cel bun și nu ne rămâne decât să urmărim evoluția sa, în timp ce se pregătește să cucerească lumea rugby-ului.

Miruna Neagu, nu e doar un nume pe care trebuie să îl reținem; este o poveste de succes, o lecție despre ceea ce înseamnă să urmezi pasiunea și să dai totul pentru visul tău. Este spiritul tânăr care se pregătește să revoluționeze rugby-ul românesc și să își marcheze locul în inimile tuturor fanilor acestui sport.

🌟💚 Felicitări, Miruna! Sperăm să te vedem curând reprezentând România în competițiile internaționale! 💚🌟

#RugbyRomania #MadeinBarlad #MirunaNeagu #VisȘiPasiune