Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

🌟 Triumf românesc la Koper: Jaqueline Cristian, Irina Bara și Andreea Mitu cuceresc sferturile de finală! 🎾🏆

Tenismenele noastre Jaqueline Cristian, Irina Bara și Andreea Mitu au demonstrat încă o dată talentul și spiritul de luptă al sportivilor români, calificându-se în sferturile de finală ale turneului ITF de la Koper (Slovenia), cu premii totale de 60.000 de dolari.

Jaqueline Cristian (24 ani, 180 WTA), a învins-o pe slovena Veronika Erjavec într-un meci de două ore și 11 minute, iar Irina Bara (28 ani, 280 WTA) a triumfat într-un duel intens și lung de trei ore și 37 de minute împotriva croatei Jana Fett. Andreea Mitu (31 ani, 789 WTA), a surclasat-o pe slovena Ziva Falkner în doar 67 de minute, marcând un succes răsunător venită din calificări.

La dublu, duo-ul Bara și Mitu au continuat să impresioneze, calificându-se în semifinale în urma unei victorii tensionate împotriva rusoaicelor Amina Anșba și Polina Kudermetova.

Acest succes la turneul de la Koper evidențiază hotărârea și priceperea sportivilor români și reprezintă un adevărat motiv de mândrie pentru întreaga națiune. Să le ținem pumnii în continuare și să le susținem cu toată inima în drumul lor spre victorie! 🇷🇴🙌

#TriumfRomanesc #TenisRomanesc #JaquelineCristian #IrinaBara #AndreeaMitu #Koper #TurneuITF #SuccesInspirational #MandriaRomaniei

Jaqueline Cristian, Irina Bara și Andreea Mitu cucerește sferturile de finală!